Δερμάτινα παπούτσια

Πολλά παπούτσια είναι φτιαγμένα από δέρμα, αν τα παπούτσια δεν είναι 100% δέρμα τότε τουλάχιστον ένα μέρος του παπουτσιού θα είναι από δέρμα. Μπορείτε να πάρετε παπούτσια που έχουν κατασκευαστεί με τεχνητές σόλες και δερμάτινο επάνω μέρος ή μπορείτε να πάρετε παπούτσια που έχουν δερμάτινες σόλες και τεχνητό επάνω μέρος και μπορείτε επίσης να πάρετε παπούτσια 100% κατασκευασμένα από τεχνητά υλικά, αλλά τα δερμάτινα παπούτσια έχουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Τα παπούτσια κατασκευάζονται από δέρμα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το γυναικεια μποτακια δέρμα που χρησιμοποιείται στην κατασκευή παπουτσιών προέρχεται από δέρμα που προήλθε αρχικά από το δέρμα ή το δέρμα ενός ζώου.

Το δέρμα των παπουτσιών προέρχεται κυρίως από βοοειδή. Τα δέρματα λαμβάνονται από το ζώο στο σημείο της σφαγής, συνήθως σε ένα σύγχρονο σφαγείο. Το δέρμα αλατίζεται πρώτα καθώς η αποσύνθεση αρχίζει αμέσως. Στη συνέχεια, το δέρμα περνά από διάφορους επεξεργαστές που υπαγορεύουν τη σκληρότητα ή την απαλότητα του δέρματος. Όταν φτιάχνετε ένα ζευγάρι παπούτσια χρειάζεστε σκληρό σκληρό δέρμα για τις σόλες, μπορεί να χρειαστείτε ένα μείγμα μαλακό και σκληρό δέρμα για το πάνω μέρος.

Δεδομένου ότι το δέρμα είναι τόσο μεγάλο, μπορείτε να φτιάξετε μόνο μια περιορισμένη ποσότητα παπουτσιών από αυτό το δέρμα, έτσι ένα στυλ παπουτσιού μπορεί να κατασκευαστεί σε χιλιάδες, αλλά στην πραγματικότητα τα δερμάτινα παπούτσια είναι πολύ μοναδικά, καθώς το no to hide είναι πανομοιότυπο, ακόμα κι αν το δέρμα έχει ακολουθήσει μια αυστηρή διαδικασία θα εξακολουθούν να υπάρχουν διαφορές.

Τα παπούτσια από δέρμα επιτρέπουν στα πόδια σας να αναπνέουν έτσι ώστε τα πόδια σας να παραμένουν σε πιο ομοιόμορφη θερμοκρασία. Επειδή τα πόδια σας μπορούν να αναπνέουν, τα πόδια σας δεν θα ιδρώνουν πολύ και επομένως θα υπάρχουν λιγότερες πιθανότητες να μυρίσουν τα πόδια σας.